logo bipict català   |   castellano   |   english
Veure-ho amb Google Earth 4.2+
intro
què oferim
com ho fem
qui som
exemples
contacte

qui som

Albert Claret

Va cursar estudis d’art i disseny a l’escola barcelonina EINA. La seva carrera professional s’ha desenvolupat entorn a la imatge i la comunicació, centrant-se aquests darrers anys en les noves tecnologies. Entre els projectes de més rellevància figuren el festival d’art multimèdia i música avançada Sónar de Barcelona, on va exercir de co-responsable, juntament amb Sergi Caballero, de la imatge del festival. Ha col·laborat, entre d’altres, amb la companyia de teatre La Fura dels Baus durant més de 15 anys, i amb Roland Olbeter, reconegut escenògraf i artista robòtic alemany. També ha desenvolupat projectes per l’estudi d’arquitectura EMBT (Enric Miralles / Benedetta Tagliabue).

Actualment dirigeix el seu propi estudi de Barcelona, on ha obtingut diferents reconeixements internacionals.

+ informació: www.albertclaret.com

 

Carles Franquesa

Doctor en Investigació Operativa per la Facultat de Matemátiques de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Va estar 10 anys al departament de percepció remota de l’Institut Cartogràfic de Catalunya. Ha desenvolupat programari relatiu a tot tipus de tractaments de les imatges, ja sigui geomètrics com radiomètrics. Des de 2004, és professor d’algorísmia al deptartament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la UPC, així com al departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi de la Universitat de Barcelona.

 

 

 
 
 
© BIGPICT fotografia gran format 2009  |  Bailèn 66, 1r 2a. 08009 Barcelona  |  +34 935 308 252   |  info@albertclaret.com