logo bipict català   |   castellano   |   english
Veure-ho amb Google Earth 4.2+
intro
què oferim
com ho fem
qui som
exemples
contacte

intro

BIGPICT és un projecte que arrenca a Barcelona a començaments de l’any 2008.

La seva tasca es focalitza en la fotografia de gran format. Es tracta d’aconseguir imatges fotogràfiques de tanta resolució com es desitgi, i tanta extensió com el suport digital sigui
capaç de gestionar.

Així doncs, es pretén donar a conèixer productes fotogràfics excepcionals. Mides habituals
arriben a superar el gigapíxel, és a dir, els 3 Gb. Dit d’una altra manera, impreses a plena resolució poden ocupar fins a 15 metres quadrats. Això és, fotografies que poden omplir un mural de 5 x 3 metres, amb la mateixa resolució habitual que tindríem per a qualsevol fotografia en cada un dels seus detalls.

Els stitchers són aplicacions per obtenir imatges panoràmiques a partir de col.leccions de
fotografies. És a dir, programari per a poder fer puzzles o mosaics a partir d’imatges digitals. Doncs bé, els que hi ha al mercat, tan sols permeten la composició amb finalitats estètiques.

En canvi, per elaborar aquest tipus de productes, l’equip de BIGPICT partim d’eines més rigoroses, tant geomètrica com fotogramètricament parlant. Aquestes eines s’han fet a partir de més de 10 d’experiència en el món de la cartografia, i més concretament de l’ortofotogrametria. Així doncs, el sistema formal que suporta aquests productes se sustancia en la geocorrecció d’imatge satèl.lit o en general, d’imatge obtinguda a partir de sensors aerotransportats.

 
 
 
© BIGPICT fotografia gran format 2009  |  Bailèn 66, 1r 2a. 08009 Barcelona  |  +34 935 308 252   |  info@albertclaret.com