logo bipict català   |   castellano   |   english
Veure-ho amb Google Earth 4.2+
intro
què oferim
com ho fem
qui som
exemples
contacte

com ho fem

 

L’equip BIGPICT desenvolupa la producció Chernòbil, que s’ha triat per testejar els nous algorismes de mosaicat d’imatges.

Volem un plano curt de les xemaneies completes on hi apareguin paral·leles.

Per altra banda (com a signe identitari de les produccions BIGPICT també cal poder identificar detalls imperceptibles en fotografies de resolucions normals (10-15 Mb).

Per aquest tipus de productes fotogràfics és essencial mantenir el centre de projecció estable.

El trípode robotitzat panoràmic (PRT) a més, és capaç d’obtenir en poc temps les imatges necessàries per aconseguir fotos gegants.

A part de factors com l’espai o la llum n’hi ha d’altres que cal decidir: la focal, l’actitud de la càmera (posicions inicial i final) o el tant per cent de solapaments horitzontal i vertical…

Feta la feina de camp, caldrà utilitzar algorismes especialitzats a processar aquesta matèria
prima.

Les transformacions cromàtiques o geomètriques amb les què cal processar les dades obtingudes amb la càmera se suporten en procediments informàtics del màxim rigor analític. Cal horitzontalitzar el pla de llum, corregir diverses aberracions òptiques exsistents, definir costures d’intersecció, retallar i mosaicar.

Només així podem construir fotografies de dimensions espectaculars amb el detall més precís.

 

 
 
 
© BIGPICT fotografia gran format 2009  |  Bailèn 66, 1r 2a. 08009 Barcelona  |  +34 935 308 252   |  info@albertclaret.com